Foredragsholder_Ernst_sh.jpg

André Ernst Grønås

Andrè Ernst forteller åpent og ærlig om lese- og skrivevansker i barndommen, og hvordan han møtte sin største frykt med bla å velge å bli skuespiller. Frykten for å dumme seg ut på utallige leseprøver og auditions var alltid tilstede. André Ernst valgte å bruke denne erfaringen som sin motivasjon til å ikke la andre sette sine begrensninger. 

Andrè er blant annet utdannet sykepleier, skuespiller og artist, jobbet med reklame og i media. Det har vært mange muligheter til å mislykkes, og frykten for dette har som oftest vært å føle på. Han har likevel aldri valgt den enkleste utveien eller latt frykten for “failure” hindre ham i å gå etter drømmen. 

Hva skjer i hodet til Andrè Ernst når han setter seg på flyet til Firenze for å skape sitt eget klesmerke? Under Konferansen får du høre hele hans historie på godt og vondt, og veldig passende til årets tittel; «Fryktløs». 

Andre Ernst har en overbevisning: «De som har lykkes, har oftest møtt motgang og snudd det til sin fordel». Dette har definitivt Andrè Ernst gjort.

Andrè Ernst Grønås, er designeren bak klesmerke ERNST