Kunstverk til "Årets medsøster 2018"

I år som i fjor satser Konferansen på lokale gründere som har våget å trosse frykten og følge drømmen.  Vi er derfor utrolig stolte av å kunne presentere samarbeidet vi har gjort med kunstner Nora Nesheim i forbindelse med !Konferansen2018 og den årlige prisen; «Årets medsøster». Hun er kunstneren bak verket; INTEG som presenteres på hennes debututstillingen «Catching someones interest" den 10.August i Haraldsgata 146.

Nora Nesheim er en ung kunstner fra Haugesund. Nora har brutt med sine trygge rammer i forsøket på å skape en levevei ved å vekke noens interesse for maleriene hennes. Dette er hennes debututstilling. Utstillingen vil romme over 20 malerier, med et bredt spekter i farge, form og uttrykk fra hele hennes produksjon.

 

I 2017 hadde vi gleden av å tildele "Årets medsøster" til Mercedes Aarvik.  I år igjen vil vi åpne opp for nominasjoner til denne prisen.

Vår definisjon på en medsøster; En lokal kvinne som tenker selvstendig og likevel evner å se andre.

En jury vil avgjøre hvem som blir den endelige vinneren under Konferansen den 1.november. Les mer om prisen og nomineringen på her

INTEG

INTEG.jpg
 

«Verket som er laget på oppdrag for Konferansen er skapt med utgangspunkt i stikkordet mangfold. Jeg ønsket å skape et verk som symboliserer møte mellom kvinner og menn i næringslivet, der mangfoldet utfyller hverandre med deres ulikheter. Derfor er de tradisjonelle kjønnsfargene blått og rødt lagt lag på lag for å sammen skape et ulikt uttrykk - et uttrykk som kun kan skapes når de står sammen. Verket er navngitt INTEG og bunner i integritet.» 

 

Kunstneren

unnamed.jpg

Nora Nesheim er en ung Oslo-basert kunstner fra Haugesund. Nora er utdannet kulturleder, men har nå beveget seg fra den administrative til den kunstneriske delen av kulturbransjen. Nora lager abstrakt kunst, og jobber med uttrykk, form og farge, når hun lager verk for private og bedrifter.